Welkom bij Bruna Leiden

Bruna Leiden  ligt in hart van de wijk Stevenshof en op slechts 10 minuten van de oude binnenstad van Leiden. Wij zijn een zelfstandige vestiging van de landelijke Bruna keten en werken conform de Bruna formule. Persoonlijke aandacht en advies voor onze klanten vinden wij belangrijk. Ons enthousiaste Bruna team is er alles aan gelegen om u zo goed mogelijk in een gemoedelijke en prettige sfeer van dienst te zijn.  Ons motto is een tevreden Bruna klant is een blijvende Bruna klant.

Als Bruna staan wij 100% in voor onze artikelen en mocht er onverhoopt een artikel gekocht hebben die niet aan uw verwachtingen voldoet dan zullen wij er alles aan doen dit op een prettige manier voor u op te lossen.

 

 Kun je op een of andere manier een boek of een ander artikel  niet vinden, dan kun je altijd bij ons in de winkel terecht en wij staan je met raad en daad bij om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kortom bij ons ben je een graag geziene gast.

Leiden is een bezoek meer dan waard. Kom naar de prachtige  binnenstad van Leiden of naar een van de prachtige unieke jaarlijkse (gratis) evenementen zoals De Lakenfeesten, de Peurbakkentocht en natuurlijk de 3 oktober feesten rondom Leidens ontzet. Wij hopen dat, tijdens een bezoek aan Leiden, wij je mogen verwelkomen in onze winkel.